Haberler

Crea Halı'dan Dünyada bir ilk

18 Temmuz 2019 Perşembe

Manisa’nın Demirci’de 2008 yılında Elifnur Halı olarak ticari faaliyetlerine başlayan, bölgenin halı geleneğini ileri taşıyıp cami halısı sektöründe öncü firma haline gelen Elifnur Cami Halıları, Crea Halı markasıyla dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Crea Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak, halı gibi bir eşyayı kişiselleştirmeyi başardıklarını ve müşterilerine diledikleri ölçüde halı sağlayabildiklerini belirtti.

‘Kişiselleştiriyoruz’

Günümüzde inşaat sektörünün hareketlendiğini, bununla beraber rekabetin de canlandığını belirten Kabak, “Evler birbirine olan benzerliğini yitirdi. Ev içi yerleşimler de bağımsızlaştı. İnsanlar için sabit ölçülü yerleşimler tatminkar olmaktan çıktı. Bu durum mobilya ve halı sektöründe özel ölçülendirmenin önemini ortaya çıkardı. Halı sektöründe öncüsü olduğumuz özel ölçülendirme metodu ve yönetim ilkelerimiz, bizi rakiplerimizden ayırdı” dedi. Rakiplerinin ürün üzerinde değişiklik yapmadığını belirten Kasım Kabak, “Onlar müşteriye direkt taşımacılık yaparken, biz ürünleri kişiselleştiriyoruz” diye konuştu.

15 koleksiyon 150 farklı desen

Kasım Kabak, kendilerine ve inovasyon inançlarına güvenerek 15 koleksiyonlarında 150 desen ile 700 aktif bayiye hizmet verdiklerini belirtti, “Müşteri memnuniyetini temel alarak 7 bin metrekare üretim alanı, 10 bin metrekare stok alanı ve 150 bin metrekare halı stoğuyla 7 bölgede en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Yönetim ilkelerimiz; kalite-güven, inovasyon, stok ve hız. Detaylı bilgi için, creahali.com adresinden bilgi alınabilir” dedi.



Diğer Haberler
Bayi Girişi